Ontwerp van uw bouwplan

Een compleet Programma van Eisen vormt de basis voor een goed ontwerp dat aansluit bij uw nieuwbouwplan, herontwikkeling of transformatieplan. Mulder Projectbouw denkt graag mee over de keuze van een architect en/of bouwkundig tekenaar. Als u wilt vragen we één of enkele architecten eerst een schetsontwerp te maken. Op basis daarvan ziet u direct of de architect u begrepen heeft en of hij qua stijl aansluit bij uw voorkeuren en wensen.

Goede wisselwerking

Naast optische schoonheid zijn ook de bouwtechnische mogelijk- en onmogelijkheden van belang in een ontwerp. Een architect die dit integreert in het ontwerp, voorkomt daarmee teleurstelling, onnodig tijdverlies en kosten. Essentieel in de ontwerpfase is dan ook een goede wisselwerking tussen u als opdrachtgever, de architect (of bouwkundig tekenaar) en de bouwer.

Bestemmingsplan en omgevingsvergunning

Met een Programma van Eisen, inclusief het ontwerp voor uw bouwplan, bent u klaar voor aanvraag van een omgevingsvergunning. Mogelijk is voor uitvoering van uw project ook een aanpassing nodig van het bestaande bestemmingsplan. Mulder Projectbouw begeleidt u graag hierbij. Soms kan dit online, vaak is het raadzaam met de juiste ambtenaar om tafel te gaan.


Met de omgevingsvergunning, komt realisatie van uw bouwplan in zicht.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Uw naam

Uw e-mailadres