De beste aannemer

Alleen de beste bouwer is goed genoeg voor uitvoering van uw bouwplan. Een partner die luistert, meedenkt over de kansen die voorliggen en oplossingsgericht te werk gaat. U begrijpt dat Mulder Projectbouw en Mulder Aannemersbedrijf nauw verweven zijn met elkaar. Niet voor niets, want juist die samenwerking en goede afstemming is de sleutel tot succes.

Aannemer met visie

Particulieren, ondernemers en bestuurders kiezen weloverwogen voor Mulder Aannemersbedrijf. Dat geldt voor nieuwbouwopdrachten maar ook voor het verduurzamen van panden en (planmatig meerjaren-) onderhoud. Ze kiezen voor Mulder omdat ze kwaliteit willen tegen een concurrerende prijs, maar ook omdat Mulder bouwt met passie. Een pand moet immers passen in z’n omgeving én goed voelen aan de binnenkant.

Mulder Projectbouw tijdens realisatie van de bouw:

  • Fungeert als eerste contactpersoon
  • Soepele wisselwerking tussen samenwerkende partijen
  • Voortgangs- en budgetbewaker
  • Contacten leggen richting makelaar, belegger, koper, huurder

Begeleiding van uw bouwproject

Mulder Projectbouw begeleidt de uitvoering van uw project. Dit doen we door helder te communiceren met u over beslismomenten en voortgang. Ook houden we de planning goed in de gaten, zodat de samenwerkende partijen op een efficiënte manier bij elkaar aansluiten. Dit voorkomt ergernissen, materiaal- en tijdverspilling en onnodige kosten.


Na oplevering van uw bouwproject, maken we graag afspraken over nazorg.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Uw naam

Uw e-mailadres